Beige Broek Heren

De beige broek heren is de must-have die elke man in zijn garderobe moet hebben. De beige broek is een klassieker welke op vele manieren te combineren is. De broek, veelal een chino, kan zowel casual als formeel gedragen worden. Bij The Organic Fit hebben we de beige broek heren in verschillende lengtematen, waarmee wij deze klassieke chino eindelijk beschikbaar maken voor de lange mannen van Nederland. De beige broek heren is gemaakt van organisch katoen en afgewerkt met een peach finish. Dit zorgt voor een extreem zachte look and feel. De broek is ontworpen met een slim fit pasvorm waarmee deze klassieker in een modern jasje is gestoken.

The Organic Fit is:

> Ideale chinos voor lange mannen

> Gemaakt met organic cotton en slim fit pasvorm

> Gratis verzending en retourneren

Kies voor The Organic Fit!

The Organic Fit is hét nieuwe merk met kleding voor de lange man en vrouw. Veel kledingmerken zijn gericht op mensen met een gemiddelde postuur. Hierdoor is het voor lange mensen vaak nog een uitdaging om kwalitatief hoogwaardige kleding te vinden. De kledingmerken dié er zijn hebben naar ons idee vaak onduidelijke maatvoeringen of zijn alleen gericht op lange mannen. Wij van The Organic Fit willen er zijn voor zowel lange mannen als vrouwen en staan voor het bieden van hoogwaardige kleding geproduceerd vanuit duurzaam perspectief met oog voor het milieu. Zo kiezen wij voor het gebruik van organic cotton en gebruiken geen plastic in ons verpakkingsproces.

Shop nu jouw beige broek heren

Een beige broek voor heren is een veelzijdig kledingstuk dat geschikt is voor verschillende gelegenheden en stijlen. De kleur beige is tijdloos en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren en patronen. Een beige broek kan zowel formeel als informeel worden gedragen. Voor een meer formele gelegenheid kan de broek worden gecombineerd met een wit overhemd en een donkerblauwe blazer. Voor een meer casual look kan de broek worden gecombineerd met een T-shirt of polo en sneakers.

Bij het kiezen van kleding voor bij de beige broek heren is het belangrijk om te letten op de pasvorm en de stof. De broek heeft een goed zittende slim fit pasvorm waardoor het de meest verzorgde uitstraling geeft als je bovenkleding ook redelijk aansluitend zit. Uiteraard is op een casual dag de beige broek heren ook prima te combineren met een lekkere hoodie of een vest.

Broeken met lengtematen voor lange mannen

Bij The Organic Fit vind je de beige broek heren in lengtematen 34, 36 en 38. Daarnaast is er keuze uit 4 verschillende breedtematen zodat elke lange man uit de voeten kan met de beige broek heren van The Organic Fit. De broek heeft een slim fit pasvorm waardoor deze mooi aansluit op de benen en de broek ideaal te dragen is zowel casual als formeel. The Organic Fit staat voor het bieden van hoogwaardige essentials voor mannen. Waar wij in 2021 begonnen met het aanbieden van de extra lange joggingbroek voor heren breiden wij in 2023 uit met de beige broek heren. De klassieke chino, in een modern jasje, met extra lengtematen.

Beige broek heren gemaakt van organic cotton

De beige broek heren is gemaakt met 100% organic cotton. Een duurzame keuze voor zowel het milieu als voor de consument. Biologisch katoen wordt geteeld zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën en pesticiden, wat het milieu en de gezondheid van de boeren die het katoen verbouwen beschermt.

Door gebruik van organic cotton voelt de beige broek heren zachter aan dan een broek gemaakt van gewoon katoen, omdat het geen resten van chemicaliën bevat en daarom beter ademt. Het biologische katoen heeft een hogere kwaliteit dan conventioneel katoen waardoor het langer mee gaat.Het dragen van kleding van biologisch katoen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de consument. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke chemicaliën, is er geen risico op huidirritatie of allergische reacties. De beige broek heren van organic cotton is daarom niet alleen een duurzame, maar ook een gezonde en comfortabele keuze.

Meest gestelde vragen

The Organic Fit is opgericht in 2020 en gebruikte dat jaar als aanloopjaar om haar eerste product de extra lange joggingbroek voor heren te ontwerpen en te laten produceren. In 2021 is het merk live gegaan en sinds 2023 verkopen wij oa. ook de beige broeken voor heren.

De broek bestaat ui 98% organic cotton en 2% elastaan voor de stretch.

In de regel geldt dat wanneer jij je bestelling voor 14:00 plaatst jij de broek de volgende dag in huis hebt.

Het hangt helemaal af van voor welke gelegenheid jij de broek aantrekt. Ga je casual? Draag dan als het weer het toelaat een mooie polo of goed zitten t-shirt boven jouw beige broek heren. Is het een formele gelegenheid? Draag dan een hem eventueel aangevuld met een jasje en nette schoenen.