Zo kun je een beige broek combineren

beige broek heren combineren
Heb je pas een beige broek gekocht? Dat is geen slechte keuze! Een beige chino is een keer wat anders dan een blauwe of zwarte jeans. Maar met welke kledingstukken moet je een beige broek combineren? Wij leggen je uit hoe je de beige broek voor heren kunt combineren met andere kledingstukken.

Share deze blog

Verschillende kleuren beige

Wil je jouw beige broek combineren met andere kledingstukken voor heren? Dan is het goed om te weten dat er verschillende kleuren beige zijn. Je hebt erg lichte beigetinten die bijna crèmekleurig zijn. Er zijn echter ook donkerbeige broeken die qua kleur bij groen en bruin in de buurt komen. Bovendien is er ook nog een middenweg. Hoe je een beige broek kunt combineren met andere kledingstukken, is sterk afhankelijk van de tint.

Een lichtbeige broek voor heren combineren

Heb je een lichtbeige broek? Dan is het een goed idee om voor een outfit met veel contrast te kiezen. Omdat de broek zo licht is, kun je het best voor donkere kleren gaan. Kies bijvoorbeeld voor bordeauxrood of donkerblauw. Daarnaast is zwart bovenstuk ook een veilige keuze. Met een lichtbeige broek kun je dus veel kanten op.

Een donkerbeige broek combineren met andere kledingstukken

Zit jouw broek tussen licht- en donkerbeige in? Dan kun je gerust wat fellere kleuren zoals rood of blauw dragen. Maar ook wit en zwart zijn prima met een beige broek te combineren. Met een standaard beige broek kun je dus nog wel het meeste kanten op.

Welk type kleding kun je boven een beige broek dragen?

Hierboven heb je kunnen lezen met welke kleuren je een beige broek kunt combineren. Echter, is ook de stijl van je overige kledingstukken van belang. Zeker als je het gewend bent om jeans te dragen, is een beige broek toch wel heel anders. Meestal zijn het chino’s of pantalons die in deze kleur verkocht worden. Deze broeken zijn net iets formeler dan spijkerbroeken. Een beige chino is ideaal voor een (smart) casual kledingstijl. De beige pantalon is wellicht net wat formeler. Een pantalon valt bijvoorbeeld goed te combineren met een colbert. Wil je je casual kleden? Dan vormen een beige chino en een overhemd een uitstekende combinatie. Ga je voor smart casual? Dan kun je nog een trui boven het overhemd dragen.

Waar koop je een beige broek voor heren?

Hierboven heb je kunnen lezen welke mogelijkheden je met een beige broek hebt. Vind je het als lange man lastig om passende broeken te vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. The Organic Fit is namelijk gespecialiseerd in broeken voor lange mannen. Zo vind je bij ons onder meer een chino met lengtemaat 36.

chino broek heren

Meer
Blogs