Broeken voor lange mannen

Man op kruk met een joggingbroek voor lange mannen

Tot op de dag van vandaag is er nog steeds te weinig aanbod in broeken voor lange mannen. Laat staan het vinden van een extra lange joggingbroek. The Organic Fit is opgericht om daar verandering in te brengen. Startend met extra lange joggingbroeken voor heren, zullen wij eind 2022 met een chino met een klassiek no-nonsense design lanceren. The Organic Fit is: broeken voor lange mannen. Wij laten onze extra lange joggingbroeken maken van 100% biologisch katoen.

The Organic Fit is:

> De beste joggingbroeken voor lange mannen

> Gemaakt met 100% biologisch katoen

> Gratis verzending en retourneren

Waarom The Organic Fit?

The Organic Fit richt zich enkel en alleen op broeken voor lange mannen. Wij zijn een nieuw merk en springen in op het gat wat er is op dit gebied. Waar de bekende grote merken met hun collectie broeken stoppen bij lengtemaat 34 beginnen wij daar pas. De Hyperion Sweatpants is de eerste broek voor lange mannen.

Broeken voor lange mannen met biologisch katoen

Door gebruik te maken van biologisch katoen reduceren wij onze impact op het milieu. Wij kiezen ervoor om specifiek GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd katoen te gebruiken, wat ons garandeert dat het katoen verbouwd is onder natuurlijke omstandigheden en zonder het gebruik van bijvoorbeeld schadelijke chemicaliën. Katoen is daarnaast berucht om zijn hoge waterverbruik tijdens de teelt.

Bij biologisch katoen wordt dit gehaald door gebruik te maken van natuurlijke beregening. Door het gebruik van dit biologische katoen en het toepassen van een geborstelde binnenkant voelen onze joggingbroeken voor lange mannen uitermate zacht aan. Ideaal te gebruiken als vrijetijdsbroek!

Gratis verzending en retour

Wij staan voor kwaliteit. De broeken worden met een zo klein mogelijke marge op de maatvoering geproduceerd waardoor elke broek van dezelfde maat nagenoeg dezelfde fit heeft. Het is en blijft allemaal mensen werk, waardoor afwijkingen echter toch kunnen ontstaan. Indien jouw bestelling toch niet bevalt, om wat voor reden dan ook, dan kun jij je bestelde broek kosteloos retourneren. Daarnaast leven we in 2022 en is het niet meer dan logisch dat ook de verzending gratis is.

Koop nu jouw broek voor lange mannen

Een extra lange broek van The Organic Fit is ideaal te gebruiken als sportbroek, trainingsbroek of vrijetijdsbroek. Door de slim-fit pasvorm én het ademende vermogen van biologische katoen is je broek multi-inzetbaar. Of je nou aan het hardlopen bent of een workout staat af te werken in de gym: een Organic Fit zit heerlijk. Door jou de keuze te geven in benodigde breedte- en lengtemaat ben jij altijd verzekerd van een goed passende broek voor lange mannen.

Meest gestelde vragen

The Organic Fit is opgericht in 2020 om lange mannen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige broeken.  Onze collectie broeken bestaat momenteel alleen nog uit extra lange joggingbroeken voor heren. Begin 2023 komen wij ook met andere broeken voor lange mannen, namelijk chinos tot lengte 38. Uiteindelijk zullen wij onze collectie uitbreiden met nog meer broeken en uiteindelijk ook vrouwen.

Onze broeken voor lange mannen kunnen op elke manier worden gedragen. Het gaat er vooral om dat jij er verzorgd uit ziet en de juiste maat kleding aan hebt. Heb jij bijvoorbeeld een extra lange joggingbroek voor heren, zorg er dan voor dat deze mooi slim-fit valt en draag daarboven een nette trui, sweater of een jack voor de finishing touch.

Momenteel hebben wij alleen broeken voor lange mannen. Wij zijn een merk van en voor lange mannen maar krijgen wel steeds meer vraag naar óók vrouwenkleding. Op termijn zullen we dan ook zeer waarschijnlijk met een collectie vrouwenkleding komen naast onze huidige collectie met broeken voor lange mannen.