Chino Lengtemaat 36

Bij The Organic Fit vind je eindelijk een klassieke chino met lengtemaat 36. Geen gedoe meer met te korte broeken en hoog water, of te brede broeken die veel te wijd om je heupen hangen. Wij hebben een stijlvolle chino, met klassiek ontwerp in een modern jasje. In 2020 zijn wij begonnen met het maken van broeken voor lange mannen omdat wij als geen ander de struggle kennen die zij ervaren tijdens hun zoektocht naar de ideale lange broek. Naast onze extra lange joggingbroek voor heren bieden wij nu ook de klassieke chino met lengtemaat 36. Eindelijk kunnen lange mannen nu ook het genot ervaren van het lopen in een chino.

The Organic Fit is:

> Ideale chinos voor lange mannen

> Gemaakt met organic cotton en slim fit pasvorm

> Gratis verzending en retourneren

Het nieuwe broekenmerk voor lange mannen

The Organic Fit is in 2020 opgericht omdat oprichter Machiel (zelf langer dan 2 meter) een behoefte zag bij de lange mannen van Nederland vanwege het zeer magere aanbod van kwalitatief hoogwaardige broeken met een mooie slim fit pasvorm. Begonnen met de Hyperion Sweatpants, de ideale lange joggingbroek voor heren, is nu de collectie uitgebreid met de chino lengtemaat 36. De Meranti Chino is een nette broek voor heren welke zeer veelzijdig toepasbaar is. De broek is ideaal voor formele als casual gelegenheden en kan op veel verschillende manieren worden gecombineerd.

De chino lengte 36 heeft een slim fit pasvorm waardoor je benen geaccentueerd worden en je overall een slankere en modernere look krijgt. De chino is een elegant kleding stuk dat zorgt voor een boost in jouw garderobe. Een echte must-have dus.

Chinos met lengtemaat 36 in khaki en navy blue

De chino broek heren met slim fit pasvorm is perfect voor mannen die houden van een strakke, gedefinieerde en verzorgde look. Het accentueert de benen en heupen, waardoor het de ideale keuze is voor mannen met een lang en slank postuur. Bovendien is de chino lengtemaat 36 gemakkelijk te combineren met een formele blazer of een jasje, waardoor het een uitstekende keuze is voor zakelijke afspraken of formele gelegenheden.

Een chino met een slim fit pasvorm is een elegante en stijlvolle keuze voor lange mannen die op zoek zijn naar een moderne nette broek als alternatief voor hun jeans. Vanaf nu lopen ook lange mannen er netjes en verzorgd bij in een chino lengtemaat 36 van The Organic Fit.

Jouw chino gratis verzonden en weer retour

Wij hebben onze chino lengtemaat 36 ontworpen waarbij het klassieke chino ontwerp het uitgangspunt was. Dit geheel hebben wij in een modern jasje gestoken door een slim fit pasvorm te hanteren en subtiele moderne elementen toe te voegen. De chino lengtemaat 36 heeft daardoor een moderne twist. Bij The Organic Fit vinden wij dat eenvoudig verzenden en retourneren zonder extra kosten vanzelfsprekend moet zijn. Als consument moet jij de chino immers beoordelen afgaande op foto’s en productinformatie, waarbij het onze verantwoordelijkheid is om die informatie zo betrouwbaar en accuraat mogelijk te maken. Mocht jouw chino lengtemaat 36 dan om wat voor reden dan ook niet voldoen aan jouw verwachtingen, dan kun jij hem eenvoudig retourneren met het bijgeleverde retourlabel.

Nette chino met extra lengte en stretch

Bij The Organic Fit kiezen we bewust voor het toepassen van duurzamere stoffen in onze kleding. Zo kiezen we altijd voor organic cotton. De milieuvriendelijke keuze en duurzame keuze ten opzichte van conventioneel katoen. Bij de productie ervan worden geen schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. De chino lengtemaat 36 heeft door het toepassen van een kleine hoeveelheid elastaan een heerlijke stretch. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid. Door geen super-stretch toe te passen behoudt de broek zijn robuustheid en stijlvolle karakter en elegantie. Gecombineerd met het feit dat de chino lengtemaat 36 verkrijgbaar is in 4 verschillende breedte en 3 verschillende lengtematen maakt dat deze broek een onmisbaar kledingstuk is in de garderobe van elke zichzelf respecterende lange man!

Meest gestelde vragen

Onze chino is verkrijgbaar in lengtematen 34, 36 en 38. Op termijn zullen wij ook lengtemaat 40 toevoegen aan onze collectie.

Momenteel is de chino verkrijgbaar in twee kleuren: Navy Blue en Clean Khaki. Bij blijvend succes gaan wij ook kleuren als grijze en olijfgroen toevoegen.

Helaas hebben wij nog geen chinos met lengtematen voor vrouwen. Ons doel is om wel uit te breiden en ook kleding voor lange vrouwen op de markt te brengen.

Je kunt je chino het beste wassen op 30 graden en een laag toerental. Het liefst was je de broek zo min mogelijk maar hang je deze na een dagje dragen even uit zodat hij goed kan luchten. Zo blijft je chino lengtemaat 36 veel langer netjes en fris!