Extra lange joggingbroek heren

Staande man met een extra lange joggingbroek voor heren in navy blauw

Op zoek naar een extra lange joggingbroek voor heren? Daarvoor moet je bij The Organic Fit zijn: joggingbroeken met een ideale pasvorm en keuze uit verschillende lengte- en breedtematen. Voor lange mannen is het altijd een uitdaging om kleding te vinden met een goede pasvorm en dus voldoende lengte. Bij andere merken neemt vaak de breedte toe naarmate de maat groter wordt, terwijl er juist behoefte is aan extra lengte. Bij The Orgnic Fit vind je ze wel: extra lange joggingbroeken voor heren met extra lengte én een smalle taille.

The Organic Fit is:

> De beste joggingbroeken voor lange mannen

> Gemaakt met 100% biologisch katoen

> Gratis verzending en retourneren

Waarom kiezen voor The Organic Fit?

The Organic Fit is een nieuw opgericht Nederlands merk van, en voor, lange mensen. Wij zijn hard op weg om het nieuwe merk te worden voor zowel lange mannen als vrouwen met een brede collectie broeken in verschillende breedte- en lengtematen. De Hyperion Sweatpants is de eerste broek die is ontwikkeld en geproduceerd en is de ideale extra lange joggingbroek voor heren.

Extra lange joggingbroeken met slim-fit pasvorm.

Bij The Organic Fit kiezen we voor een slim fit pasvorm en bieden we onze extra lange joggingbroeken aan in maten zoals jij dat gewend bent van je jeans. Zo weet jij snel en eenvoudig welke maat je nodig hebt. Goed geregeld. Van maatvoeren als XL, 205cm of tall gaan onze nekharen overeind staan. Welke moet je kiezen? Bij ons is het simpel: kies gewoon jouw breedte- en een lengtemaat die je ook draagt bij je jeans, zoals een 32×36 of 34×38. Onze extra lange joggingbroek voor heren is de enige keuze. Bekijk nu al onze joggingbroeken hieronder.

Gemaakt met biologisch katoen.

Door gebruik te maken van biologisch, GOTS gecertificeerd, katoen in onze extra lange joggingbroeken reduceren wij onze impact op het milieu. Wij kiezen voor GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd katoen, wat ons garandeert dat het is verbouwd onder natuurlijke omstandigheden en zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en andere stoffen.

Het hoge waterverbruik van het katoen, wat nodig is tijdens de teelt, wordt gehaald uit natuurlijke beregening van de katoenvelden, in plaats van het bewateren door besproeiing. Door het gebruik van het biologische katoen en een geborstelde binnenkant van de broek, voelt onze extra lange joggingbroek voor heren uitermate zacht aan. Ook ideaal te dragen als vrijetijdsbroek!

Gratis verzending en retour van jouw lange joggingbroek!

De kwaliteit van onze extra lange joggingbroeken voor heren is ons grootste goed. Omdat je niet kunt passen zoals in een winkel is het vanzelfsprekend dat de verzendkosten voor onze rekening zijn. Tijdens productie worden de broeken met een zo klein mogelijke foutmarge op de maatvoering geproduceerd waardoor elke broek in dezelfde serie nagenoeg dezelfde fit heeft. Het is en blijft echter allemaal mensen werk, waardoor afwijkingen toch kunnen ontstaan. Vergeef ons daar dan voor en maak gebruik van de mogelijkheid om je broek gratis te retourneren. Zonder gedoe.

Meest gestelde vragen

The Organic Fit is opgericht om mensen boven de gemiddelde lengte (1,81 m voor mannen in Nederland) te voorzien van kwalitatief hoogwaardige broeken. Met onze extra lange joggingbroeken voor heren hebben wij hiermee een eerste stap gezet. Op termijn volgen er naast de lange joggingbroeken nog andere broeken voor lange mannen.

Voor onze extra lange joggingbroeken voor heren gebruiken wij organisch katoen, GOTS gecertificeerd. De broeken bestaan voor 100% uit katoen en het GOTS certificaat van het textiel verzekerd ons van een duurzame oogst en verwerking van het katoen. De extra lange joggingbroek voor heren heeft een heerlijke touch en door het katoen een goed ademend vermogen. 

Veel joggingbroeken hebben een recht model. Onze extra lange joggingbroeken voor heren hebben een strakke sluiting om de enkels en over het algemeen een slim-fit pasvorm. Op deze manier kun je de broek ook goed buitenshuis casual dragen als je. Let er daarbij op dat je je extra lange joggingbroek combineert met een goede trui of sweater voor een verzorgde look!

Zoals met alle kleding geldt: hoe beter je ervoor zorgt als je de kleding niet aan hebt, hoe minder vaak je hoeft te wassen. Zorg er dan ook voor dat je onze extra lange joggingbroek voor heren netjes weglegt als je hem niet aanhebt. Laat de broek niet liggen op een hoopje met andere kleren en zorg ervoor dat je de broek af en toe laat luchten. Als de extra lange joggingbroek voor heren echt vies is of stinkt, raden we je aan deze pas te wassen.