Joggingbroek lange mannen

Bij The Organic Fit shop je comfortabele en stijlvolle joggingbroeken voor lange mannen. Een joggingbroek is ideaal voor mannen die van sporten en bewegen houden maar ook heerlijk willen relaxen thuis op de bank. Door de extra lengtematen die wij bieden heb je nooit meer koude enkels en zie je er als lange man eindelijk netjes en verzorgd uit. De joggingbroek lange mannen is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen, 100% GOTS gecertificeerd. De broek is uitstekend geschikt voor fysieke activiteiten zoals een rondje hardlopen of een goede workout in de gym. Bij andere merken zie je dat vaak de breedte toeneemt naarmate je een grotere maat kiest. Bij The Organic Fit heb je eindelijk joggingbroeken voor lange mannen die gewoon extra lang zijn met een goede slim-fit pasvorm!

The Organic Fit is:

> De beste joggingbroeken voor lange mannen

> Gemaakt met 100% biologisch katoen

> Gratis verzending en retourneren

Gemaakt met organisch katoen

The Organic Fit is een nieuw opgericht Nederlands merk van, en voor, lange mensen. Wij zijn hard op weg om het nieuwe merk te worden voor zowel lange mannen als vrouwen met een brede collectie broeken in verschillende breedte- en lengtematen. De Hyperion Sweatpants is de eerste broek die is ontwikkeld en geproduceerd en is de ideale extra lange joggingbroek voor heren.

Jouw joggingbroek lange mannen gratis in huis

In jouw online zoektocht naar een joggingbroek met extra lengte heb jij niet de mogelijkheid de producten te passen die je voorbij ziet komen. Wij vinden dat daarom gratis verzending en gratis retourneren vanzelfsprekend moet zijn. In combinatie moet accurate productinformatie en goed maatadvies zorgt dit ervoor dat jij verzekerd bent van een goede aankoop, waarbij wij tevens ons retourpercentage laag houden. Onze joggingbroeken voor lange mannen worden met een zo klein mogelijke marge op de maatvoering geproduceerd waardoor elke broek nagenoeg dezelfde fit heeft. Afwijkingen kunnen helaas toch voorkomen, het is en blijft mensen werk. Mocht de joggingbroek voor lange mannen jou om wat voor reden niet bevallen of niet passen, dan stuur je hem eenvoudig gratis retour.

Ideale joggingbroek voor heren om in te trainen

De broeken van The Organic Fit zijn gemaakt van organisch katoen en daardoor erg geschikt om lekker in te hardlopen of een workout af te werken in de sportschool. Door het gebruik van 100% katoen krijgt de broek een ademend vermogen wat de broek ideaal geschikt maakt om te op de wat warmere dagen. Door de geborstelde zachte binnenzijde natuurlijk ook heerlijk om aan te trekken tijdens de wat koudere dagen, maar dan vooral binnenshuis.

Eindelijk joggingbroeken voor lange mannen

Waarschijnlijk ben jij als lange man al een tijdje op zoek naar een joggingbroek. Had je ergens een leuke broek gezien en bestelde je in de hoop een maatje XL, bleek de broek alsnog tot boven je enkels te komen. Of misschien had je dat ene merk gezien waar ze joggingbroeken voor lange mannen verkopen in maat ‘long-fit’, maar weet je nog steeds niet welke maat je nou moet bestellen. Bij The Organic Fit hebben we joggingbroeken voor lange mannen in maten zoals jij dat gewend bent bij je jeans, simpel. Je weet gelijk waar je aan toe bent en welke maat je moet bestellen. Voldoet de broek toch niet? Retourneer de broek gratis en gemakkelijk met het meegeleverde retourlabel.

Meest gestelde vragen

Onze extra lange joggingbroeken voor mannen zijn gemaakt met 100% organisch katoen. Het katoen is daarbij GOTS gecertificeerd wat betekent dat het katoen onder ethisch verantwoorde en op een duurzame wijze is verbouwd en geoogst. Aan de binnenzijde is de broek geborsteld wat zorgt voor een lekkere zachte touch.

Onze joggingbroek heeft een mooie slim-fit pasvorm. In combinatie met de lengtematen die wij bieden ben jij als lange man verzekerd van een moderne en goede pasvorm. De joggingbroek voor lange mannen heeft nauwsluitende enkelbanden waardoor je er verzorgd uitziet.

De Hyperion Sweatpants is natuurlijk de ideale lange joggingbroek voor mannen. Wat onze broek anders dan anderen maakt is dat wij kiezen voor maatvoering zoals je gewend bent bij je jeans. Draag je als jeans een 32x38? Dan bestel je bij ons ook gewoon een 32x38. Geen moeilijk maatvoering met bijvoorbeeld ‘tall’ of ‘long-fit’.

Achter de schermen zijn we bezig om een trui te ontwikkelen die jij kunt dragen bij jouw extra lange joggingbroek. We verwachten deze halverwege 2023 in onze collectie te hebben, als aanvulling op de joggingbroek voor lange mannen.