Joggingbroeken heren grote maten

The Organic Fit biedt joggingbroeken voor heren met grote maten. Onze joggingbroeken zijn verkrijgbaar in een slim fit pasvorm en met maten zoals je dat gewend bent bij je jeans. Geen ‘XL’ of ‘tall’, maar bijvoorbeeld gewoon een 34×38. Op deze manier weet jij direct welke maat je nodig hebt en hoef geen meerdere broeken te bestellen om te passen.

The Organic Fit is:

> De beste joggingbroeken voor lange mannen

> Gemaakt met 100% biologisch katoen

> Gratis verzending en retourneren

Waarom ken ik The Organic Fit nog niet?

The Organic Fit is een in 2021 gelanceerd kledingmerk met als doel elke lange man van passende broeken te voorzien. Tegenwoordig zijn er veel kledingmerken voor lange mensen alleen bieden zij maar mondjesmaat broeken met extra beenlengte aan. Daarnaast zijn er de specifieke broekenmerken voor mannen, maar zij bieden weer geen lengtematen aan. Op termijn willen wij het nieuwe broekenmerk zijn voor zowel lange mannen als vrouwen met een brede collectie, klassieke broeken in een modern jasje. De Hyperion Sweatpants is onze eerste broek en is de ideale joggingbroek voor heren grote maten.

Sinds 2019 ontwikkeling van onze joggingbroek heren grote maten

Eind 2019 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van onze joggingbroeken voor heren. Door hierbij selectief op zoek te gaan naar een fabrikant welke gespecialiseerd is in het verwerken van geweven stoffen en het gebruik van biologisch katoen (GOTS gecertificeerd) reduceren wij onze impact op het milieu zoveel mogelijk. Uiteindelijk zijn we uitgekomen in Portugal en sinds eind 2020 laten wij hier onze joggingbroeken heren grote maten produceren. De joggingbroek is heerlijk zacht en ademend en na het wassen herstelt het katoen zichzelf waardoor vervormingen (door het dragen) er als het ware uitgewassen worden.

Slim-fit pasvorm

Bij The Organic Fit kiezen we voor een slim fit pasvorm en bieden we onze joggingbroeken heren grote maten aan in een maatvoering zoals jij dat gewend bent van je jeans. Geen aanduidingen zoals XL, 205cm of tall. Maar gewoon een breedte- en een lengtemaat, zoals bijvoorbeeld een 32×36 of 34×38. Bij onze extra lange joggingbroek weet jij direct waar je aan toe bent. Bekijk al onze joggingbroeken hieronder.

In Portugal handgemaakte joggingbroek heren grote maten

Onze joggingbroeken voor heren in grote maten worden handgemaakt in het noorden Portugal, de textielregio. Door te kiezen voor Portugal verzekeren we ons van kwaliteit en kunnen we de kwaliteit letterlijk zelf in de hand houden. Veel kleding wordt tegenwoordig geproduceerd in Portugal waardoor het een logische keuze was in onze zoektocht naar een geschikte fabrikant met de juiste kennis en ervaring. Onze fabrikant bevindt zich op een klein uur rijden van de stad Porto. Sinds hun oprichting in 1978 doen zij veel internationale zaken waarbij elke klant voor hen even belangrijk is. Vanaf 2020 zijn zij betrokken bij het ontwerp en de productie van onze joggingbroek voor heren met grote maten.

Meest gestelde vragen

Onze joggingbroeken met grote maten voor heren zijn verkrijgbaar in de maten zoals jij dat gewend bent bij je jeans. Je kiest zelf jouw benodigde breedte- en lengtemaat. Helaas hebben we nog niet álle combinaties op voorraad, omdat we nog een jong kledingmerk zijn. We kunnen simpelweg nog niet alles aanbieden voor nu.

Helaas verkopen wij voor nu alleen nog joggingbroeken met grote maten. We zijn echter druk bezig achter de schermen om de collectie uit te breiden. Begin 2023 zullen wij komen met een chino met extra lengte en daarna zullen er meer lange broeken (ook voor vrouwen) volgen en wellicht ook wat bovenkleding.

Onze broeken zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtecombinaties. Kies gewoon jouw standaard jeansmaat en bestel je joggingbroek. Wij herkennen het probleem van lange mannen die op zoek zijn naar broeken met extra lengte. De broek moet langer worden... niet breder! Bij ons tref je joggingbroeken in lengtematen (tot lengtemaat 38) met een slim-fit model.

Als jij niet tevreden bent met onze joggingbroeken in grote maten dan stuur je jouw broek simpelweg naar ons retour met het bijgeleverde retourlabel. Dit is geheel gratis voor bestellingen geplaatst binnen Nederland. Zorg er wel voor dat je dit binnen 30 dagen na ontvangst doet. Ook horen we graag wat de reden is dat je je extra lange joggingbroek retourneert, omdat wij op die manier onze service en dienstverlening kunnen verbeteren!