Trainingsbroek lange mannen

Een grijze trainingsbroek voor lange mannen

Op zoek naar een trainingsbroek voor lange mannen? Bij The Organic Fit vind je dé broek voor jou. Onze joggingbroeken hebben de ideale pasvorm: slim-fit én extra lang. Voor lange mannen is het altijd een uitdaging om kleding te vinden met een goede pasvorm en dus voldoende lengte. Bij andere merken neemt vaak de breedte naarmate de maat groter wordt, terwijl er juist behoefte is aan extra lengte. Onze joggingbroeken zijn ideaal te gebruiken als trainingsbroek voor lange mannen.

The Organic Fit is:

> De beste joggingbroeken voor lange mannen

> Gemaakt met 100% biologisch katoen

> Gratis verzending en retourneren

Biologisch katoenen trainingsbroek lange mannen

Door het gebruik van 100% biologisch katoen in onze extra lange joggingbroeken voor heren krijgt de broek een heerlijk ademend vermogen. Waar en wanneer je de broek ook draagt, hij zit altijd ideaal. De binnenzijde van de broek is geborsteld, waardoor de broek heerlijk zacht is. Onze trainingsbroeken voor lange mannen zijn ook ideaal te gebruiken als vrijetijdsbroek of als je bijvoorbeeld aan het reizen bent. Door de slim fit pasvorm en de nauwsluitende enkelbanden zie je er verzorgd en sportief uit.

Simpele en logische maatvoering

Het aanbod van trainingsbroeken voor lange mannen is groot. Ben je echter op zoek naar een joggingbroek als trainingsbroek met extra lengte dan is het aanbod al nagenoeg nihil. Met de komst van The Organic Fit is daar verandering in gekomen. Wij bieden trainingsbroeken voor lange mannen in breedte- en lengtematen zoals je dat gewend bent bij je jeans. Geen moeilijke maatvoering, maar gewoon een 34×38 zodat jij gelijk weet welke broek jij nodig hebt. Onze trainingsbroeken lange mannen zijn ideaal te gebruiken in de gym of tijdens het hardlopen en zijn gemaakt van 100% biologisch, ademend, katoen.

Trainingsbroek lange mannen gratis bij jou thuis

De kwaliteit en maatvoering van onze trainingsbroeken voor lange mannen zijn het allerbelangrijkste. De broeken worden met een zo klein mogelijke marge op de maatvoering geproduceerd waardoor elke broek van dezelfde maat nagenoeg dezelfde fit heeft. Het is en blijft allemaal mensen werk, waardoor afwijkingen echter tóch kunnen ontstaan. Mocht een van onze broeken jou om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan kun jij je bestelde broek kosteloos retourneren. Zonder opgaaf van reden. Ook is de verzending natuurlijk gratis.

Handgemaakt in Portugal

Onze trainingsbroeken voor lange mannen laten wij produceren in Portugal. Veel kwaliteitskleding wordt tegenwoordig geproduceerd in Portugal waardoor het een logische keuze was bij onze zoektocht naar een geschikte fabrikant met de juiste kennis en ervaring. Door te kiezen voor Portugal verzekeren we ons van kwaliteit en kunnen we de kwaliteit ook makkelijk zelf in de hand houden door de relatief kleine afstand tot Nederland. Sinds hun oprichting in 1978 doen zij veel internationale zaken waarbij elke klant voor hen even belangrijk is. Sinds eind 2020 produceren zij onze trainingsbroeken voor lange mannen.

Meest gestelde vragen

Dat klopt helemaal! Een joggingbroek is echter heel fijn om ook als trainingsbroek te gebruiken. Het gaat er dan om wat jij onder 'training' verstaat. Ben jij lekker in de gym bezig met een chestday? Dat is deze broek ideaal om te dragen als trainingsbroek. Hetzelfde geldt voor een ontspannen rondje joggen buiten. Maar sta jij in lange broek op het voetbal- of hockeyveld? Dan is een joggingbroek natuurlijk niet ideaal om in te trainen. 

Onze broeken zijn gemaakt van 100% organisch katoen. Dit zorgt voor een heerlijk ademend vermogen. Als je jouw trainingsbroek aan hebt gehad, zorg er dan voor dat je deze na gebruik even lekker laat luchten. Gooi je de broek zéker niet op een hoopje met andere kleren. Dit zorgt ervoor dat je hem alleen maar eerder moet wassen. 

De pasvorm van onze trainingsbroek is slim-fit. Deze moderne fit zorgt ervoor dat je er verzorgd uitziet én dat de broek niet om je benen heen lubbert. Het is wel een broek met strakke enkelbanden. Dus wanneer jij je trainingsbroek aantrekt om naar de gym te gaan en daaronder nog een korte broek draagt, moet je wel eerst je schoenen uittrekken als je je trainingsbroek uit wil trekken. 

Onze trainingsbroeken voor lange mannen bestel je in de maten zoals jij dat gewend bent bij je jeans. Kies gewoon jouw breedte- en lengtemaat en je weet gelijk dat de broek je zal passen. Zo hoef je niet meerdere maten te bestellen om te kijken welke het beste zit, maar kun je vertrouwen op jouw eigen jeans-maat.